Меню Затваряне

Керамична Лампа

лв.350.00

Авторска декоративна лампа – пластика, предназначена за интериорна декорация и осветление. Име:“Лампа“, авт. Александър Костов.
Лампата се продава с ръчно изработен абажур от бамбукови пръчки и ленен плат.Размер на керамичното тяло: в. 54см, ш.15см.Размер на абажура: в. 25см., ш.40/40см. при основата и 25/25см. горе.Височина на цялата лампа:90см. Кат№ 445.

1 налични

Авторска декоративна лампа – пластика, предназначена за интериорна декорация и осветление. Изработена е от бяла глина – керамика, по автентична технология, изпечена е в пещ тип Анагама. Име:“Лампа“, авт. Александър Костов.
Лампата се продава с ръчно изработен абажур от бамбукови пръчки и ленен плат.Размер на керамичното тяло: в. 54см, ш.15см.Размер на абажура: в. 25см., ш.40/40см. при основата и 25/25см. горе.Височина на цялата лампа:90см. Кат№ 445. Направена е в един брой. Оригинал. Firing Pottery in a Fire Pit.

Важно е да знаете, че: При разглеждане на продуктите ни на монитор или на цветна разпечатка /снимка/, поради спецификата на материалите и продуктите , могат да възникнат минимални разлики спрямо оригиналните цветове на произведението. Някои от декоративните ефекти са уникални за продукта и са търсен ефект постигнат при изпичането на изделието.

Доставката е за сметка на купувача.

Благодарим ви че цените изкуството!

Размери 40 × 40 × 90 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Керамична Лампа”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *