Меню Затваряне

Керамичен Пъзел

лв.120.00

Керамичен пъзел – игра, е керамично пано, което се състои от 64 части, които трябва да бъдат подредени в своя ред с помощта на изображение.Играта е много забавна и тренира концентрацията върху изображения.Пъзела е изцяло ръчно изработен по класическа технология за изработка на керамични пана, от червена глина с дизайнерска ръчна рисунка и релеф.
Размер:
Кат.№01901

1 налични

Керамичен пъзел – игра, е керамично пано, което се състои от 64 части, които трябва да бъдат подредени в своя ред с помощта на изображение.Играта е много забавна и тренира концентрацията върху изображения. Подходяща е за лица над 10-12г. Може да се превърне в любима настолна игра на цялото семейство и приятелския кръг. Бутиков подарък за любим човек.

Играта е опакована в ръчно ушита торбичка с логото на Fakiry Design Studio.Торбичката е удобна и лесно се пренася, ако решите да вземете пъзела с вас по време на пикник или почивка. В комплекта има цветно изображение, което е и упътване за подреждане, както съвети и инструкция, как сами да превърнете пъзела в трайно керамично пано, което да украси дома ви..

Пъзела е изцяло ръчно изработен. По класическа технология за изработка на керамични пана, от червена глина с дизайнерска ръчна рисунка и релеф.Всеки пъзел от серията е уникален, единствен и неповторим по декоративни и живописни ефекти.
Размер:21/21см.
Кат.№01901

Важно е да знаете, че: При разглеждане на продуктите ни на монитор или на цветна разпечатка /снимка/, поради спецификата на материалите и продуктите , могат да възникнат минимални разлики спрямо оригиналните цветове на произведението. Някои от декоративните ефекти са уникални за продукта и са търсен ефект постигнат при изпичането на изделието.

Доставката е за сметка на купувача.

Благодарим ви че цените изкуството!

Размери 21 × 21 × 0.5 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Керамичен Пъзел”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *