Меню Затваряне

Какво се случва в курса по керамика и грънчарство за възрастни?

ателие по керамика, грънчарство, уроци

Здравейте,

с нескрито задоволство искаме да Ви споделим този репортаж от заниманията по керамика и грънчарство за възрастни. Както знаете от много години работим за популяризирането на керамиката като изкуство и грънчарството, като занаят. Винаги сме смятали, че ако информацията за изкуството керамика стане по-достъпна и по-популярна, тогава ние художниците, бихме имали и повече комерсиални успехи. Да не говорим за удоволствието около това, да инвестираш в собственото си развитие, като посетиш например Курс по керамика за възрастни!

Нашият курс е насочен към хора, които инвестират в себе си и развиват своите таланти и умения. Разделен е в две нива:

Ниво 1 / С продължителност от 6-8 месеца/ – Тук минаваме през едно общо опознаване на материалите и техниките с които се работи. Запознаваме се практично с вариантите на формообразуване и дори правим първи стъпки в грънчарството. Накрая на курса имаме готови изделия и знания да продължим да работим самостоятелно!

Ниво 2 / С продължителност по желание/ – Тук е мястото за хора, които вече имат някакви познания. Насочваме енергията към по-професионалната част на изкуството и занаята.

Ето и няколко кадъра от този сезон на Курса по керамика и грънчарство за възрастни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *