Меню Затваряне

Здравейте,
Лятно Арт Училище в Арт Джунгла е събитие подходящо за деца от 6 до 13г.

С нетърпение всяка година, очакваме този приятен летен момент, изпълнен с много цветни и артистични предизвикателства!
Заедно с нашите партньори от Music Play и Ботаническа градина „Борика“ за пореден път ще осъществим две прекрасни, летни арт седмици, в които всеки ден ще изработваме художествен продукт, в забавна природна атмосфера. Тази година в програмата са включени, грънчарство и керамика, рисуване и живопис.

  • 3 юли – 7 юли 2023г. АРТ ДЖУНГЛА В БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА БОРИКА – с. Борика , 18 свободни места, ПРОГРАМА И ОФЕРТА ,тел:0897419880 – Атанаска Костова
  • 10 юли – 14 юли 2023г. АРТ ДЖУНГЛА ВЪВ ВАКАНЦИЯ НА ВИТОША в партньорство с Mюзик Плей .
  • Всички въпроси относно таксите и организацията за Витоша се уреждат с МЮЗИК ПЛЕЙ и на тел: 0894760154 – Диди Бранкова

Всяка АРТ седмица ще е изпълнена с различни пластични, природни и живописни приключения.
В Лятното ни Арт Училище ще се потопим в един забавен курс, който обхваща много интересни теми, подготвени и адаптирани специално за деца на възраст от 6 до 13г.! В него децата ще придобият основни умения и познания в областта на приложните, изящните и монументални изкуства.

По време на заниманията ние, художниците Атанаска и Александър Костови, ще предоставим различни възможности, разнообразни материали и варианти за реализиране на творческите проекти на децата. Ще ги запознаем с интересни техники, и различни изразни средства на изобразителните и пластичните изкуства. Ще си говорим за любимите ни художници и дали имаме такива.

ЗАПИСВАНЕ НА ТЕЛ: 0897419880 – Атанаска Костова или на atanaska@fakiry.com / запазените места за с. Борика трябва да са платени не по-късно от 10 юни, след тази дата ще се обявят за свободни / .

Всички въпроси относно таксите и организацията за Витоша се уреждат с MUSIC PLAY и на тел: 0894760154 – Диди Бранкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: