пластика

керамика пластика

пластика

пластика за интериор: 50×21;-B22
Как е направена?
Пластиката е от серията „Надувани гърнета” . Изграден ръчно, като са слепени продълговати парчета глина подобни на масури наречени „фуршове”. Глазирано е с три вида глазура, които се съчетават както визуално, така и технологично чрез поливане. Пластиката асоциативно напомня на съд, но в действителност това е само условна функция въпреки, че разполага с отвор.
Идеи за аранжиране:
Пластиката е подходяща за всякакъв интериор, за дома и офиса. Основната сила на тази пластика е изчистеният силует, който въздейства със своята цялостност и обем . В интериор на дома или офиса пластиката действа, като стилно допълнение без да се натрапва. Пластиката е изключително подходяща за поставяне пред панорамен прозорец или еркер, тъй като основно въздейства със силует. Размера и е подходящ за аранжиране на ниска маса или стъпало, ако помещението е на две нива. Подходящо са аранжиране в ниша, ъгъл, върху бюфет, камина, стълбище, коридор и тераса.
Употреба:
Пластиката е лесна за поддръжка с качествено глазурно покритие. Може да се мие под течаща вода с всякакъв вид препарати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *