Меню Затваряне

Ваучер за Урок по керамика и грънчарство

лв.60.00

ВАУЧЕР / за възрастни/

ПРОДАЖБАТА НА ВАУЧЕРИ Е ПРЕУСТАНОВЕНА предвит пандемичната обстановка и заповедта за забрана на свободни занимания, тимбилдинги и др.

Едно забавно занимание, което може да сбъдне стара мечта или да бъде оригинален подарък за скъп човек! Когато заплатите ВАУЧЕР за Курс по керамика и грънчарство за ваш близък или приятел, той ще получи един незабравим урок по керамика и грънчарство с продължителност от 2ч. и 30мин. По време на урока ще направи изделия, които след изпичането ще останат скъп спомен за преживяното!

Когато плащате Ваучер през формата на сайта е необходимо да ни изпратите, като допълнителна информация името на получателя, и какъв е повода, както ваш или негов имейл в зависимост от това, къде искате да го изпратим!

Изчерпан

Ваучерът притежава уникален номер и е с името на ползвателя му!

Издава се с датата на неговото заплащане и трябва да бъде изразходван в рамките на 6 месеца. Средствата за неизразходен ваучер в рамките на тези 6 месеца не се възстановяват.

При условие, че титуляра на ваучера няма възможност да го използва, тогава ваучера може да бъде преодстъпван на трети лица. Ако това се случи – информирайте ни на тел: 0897419880

Притежателят на ВАУЧЕР за Урок по керамика и грънчарство е необходимо да  заяви деня в който ще ни посети – съобразен с програмата на Курса по керамика и грънчарство на Школата! 

Телефон за връзка и запазване на час: 0897419880 Атанаска Костова

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ваучер за Урок по керамика и грънчарство“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: