Меню Затваряне

ВАУЧЕР Арт Джунгла-за деца

лв.45.00

Ваучер за Арт Джунгла представлява забавен урок по рисуване, живопис или керамика за деца. Всички материали за работа са включени в цената. Когато закупувате ваучер Вие се ангажирате да се информирате за местата и часовете на провеждане на заниманията. Необходимо е и да ни се обадите /0897419880/ за да заверите деня и часа за посещение, както и да изпратите имейл на който искате да получите ваучера!

Какво е Арт Джунгла може да прочетете ТУК!

Нашата фейсбук страница е ТУК!

 

12 налични

 

Детска рисунка по известен художник.

Какво е Арт Джунгла?

Ваучер за Арт Джунгла представлява забавен урок по рисуване, живопис или керамика за деца. Всички материали за работа са включени в цената. Когато закупувате ваучер Вие се ангажирате да се информирате за местата и часовете на провеждане на заниманията. Ваучерите се изпълняват в рамките на обявените за провеждане занимания на школата. Срокът в който трябва да изразходвате ваучерът е шест месеца.

Ако имате допълнителни въпроси ни се обадете на тел:0897419880 или ни пишете във формата за контакт. Ваучерът може да бъде с името на клиента или универсален / без имена/, както и може да се преотстъпва на приятели.

Във формата може да ни пишете подробности, като името – възраст на детето, за което е предназначен ваучера и др. подробности които искате да включим / Например: ЧРД…….., Поздравления и тн…./.

Закупените ваучери се изпълняват в месеците от октомври до юни , по време на летните месеци / юли, август и септември/ заниманията на Школата „Арт Джунгла“ са преустановени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ВАУЧЕР Арт Джунгла-за деца”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *