Меню Затваряне

Здравейте, с нетърпение всяка година, очакваме този приятен летен момент, изпълнен с много цветни и артистични приключения!
Заедно с различни наши партньори / Music Play , Ботаническа градина „Борика“, Парк галерия „Оригиналите“/ осъществяваме няколко прекрасни, летни арт седмици, в които всеки ден изработваме художествен продукт, в забавна природна атмосфера. Тази година в програмата ни са включени, грънчарство/керамика, рисуване/живопис, архитектура и скулптура за деца!

Рисуване и приложни изкуства: Датите за предстоящото лято /2021г/ още не са уточнени.Очаквайте ги !!!

По време на Лятното ни Арт Училище ще се потопим в един забавен курс, който обхваща много интересни теми, подготвени и адаптирани специално за деца на възраст от 5 до 12г.! В него децата ще придобият основни умения и познания в областта на приложните, изящните и монументални изкуства.

По време на заниманията ние, художниците Атанаска и Александър Костови, ще предоставим различни възможности, разнообразни материали и варианти за реализиране на творческите проекти на децата. Ще ги запознаем с интересни техники, и различни изразни средства на изобразителните и пластичните изкуства. Ще си говорим за любимите ни художници и дали имаме такива.

Всяка година има и занимания на преносимо грънчарско колело, до което ще могат да се докоснат всички деца и да изработят различни неща на него.

ПРОГРАМА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА ТУК !

Подробна програма може да прочетете ТУК!

ЗАПИСВАНЕ И ПОДРОБНОСТИ ТУК!

%d bloggers like this: