АРТ ВАКАНЦИЯ НА ВИТОША

Здравейте, с нетърпение всяка година, очакваме този приятен летен момент, изпълнен с много цветни и артистични приключения!
Заедно с нашите партньори от Music Play осъществяваме една седмица, в която всеки ден изработваме художествен продукт, в забавна природна атмосфера.Тази година в програмата ни е включено и грънчарство за деца!

Рисуване и приложни изкуства: Датите за предстоящото лято /2021г/ още не са уточнени.Очаквайте ги !!!

По време на Арт Ваканция на Витоша ще се потопим в един забавен курс по рисуване, керамика и грънчарство. В него ще се придобият основни умения и познания в областта на приложните и изящните изкуства. Уроците са специално адаптирани за деца на възраст от 5 до 12г.

По време на заниманията ние, художниците Атанаска и Александър Костови, ще предоставим различни възможности, разнообразни материали и варианти за реализиране на творческите проекти на децата. Ще запознаем участниците с много забавни техники, и изразни средства на изобразителните и пластичните изкуства. Ще си говорим за любимите ни художници и дали имаме такива.

Всяка година има и занимания на преносимо грънчарско колело, до което ще могат да се докоснат всички деца и да изработят различни неща на него.

ПРОГРАМА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА ТУК !

Подробна програма може да прочетете ТУК

ЗАПИСВАНЕ И ПОДРОБНОСТИ ТУК!