Ателие по керамика

 

Каним Ви в ателието ни за да се запознаете с изкуството на керамиката и да споделим нашия опит в изработването на керамични съдове на ръка.
Ще помечтаете, ще се потопите в свят в който можете да моделирате и да контролирате формата според вашите желания. Ако някога сте си мечтали да си направите нещо сами.Ако харесвате да си сервирате храната в различни съдове, излъчващи уют, топлота и лично послание.Малко недодялани и криви но изработени със сърце и любов.

Работилницата е подходяща за всяка възраст и доставя огромно удоволствие на участниците в нея. За да участвате не е необходимо да имате специални умения в областта на пластичните изкуства, ще дойдете за да се научите и забавлявате.Това ателие ще ви осигури само положителни емоции, нови запознанства и умения.Само малко смелост, а самочувствието ще дойде когато видите резултата от вашата работа.

Нашият уроци протичат с демонстрaция на техниката за изработване на керамични съдове „Ръчно градене” (най – древната позната техника за изработване на керамични изделия), и кратка въвеждаща лекция в света на керамиката, както и съвети за подходящи пластични декори.Всеки път темата е различна и обявена в графата за: Уроци за възрастни – Ателие по керамика. През цялото време ще ви напътстваме и индивидуално.

Времетраенето на работилницата е 4 часа, а на края вие ще имате едно завършено керамично изделие. След участието в работилницата  се ангажирате да вземете вашето изделие след периода му на съхнене и изпичане, ( за който ще бъдете уведомени). Всички материали и инструменти за работа са осигурени включително и работни престилки (ако желаете може да си носите ваша престилка).

Кои сме ние?

Двама художници – семейство, учихме и работим заедно.Галерия Факири е нашият втори дом, ателие в което прекарваме почти цялото си време. Работим за керамиката, живописта и изкуството, работим сред нашите произведения. Работим за реализацията на тези творби и предаваме нашите знания всеки ден. С преподаване започнахме да се занимаваме веднага след завършването ни на НХА. Преподаваме на деца от най-ранна детска възраст (3г.), до началото на професионалните им интереси (12-14г.). Преподаваме и на възрастни в специалните ни арт-работилници, като тази.Имаме дългогодишен опит в работата с хора, успяваме да запалим искрата и любовта към изкуството. За творческите ни биографии и реализации може да прочетете повече на: www.fakiry.com

Крайният резултат от работилницата ще е готово изделие с което ще се гордеете и ще ползвате с голямо удоволствие.Тази работилница може да бъде уникален подарък за ваш близък или приятел. Подарък за вас! Събитието е подходящо и за тиймбилдинг програми. А когато ви хареса следете нашите разнообразни работилници и заповядайте отново.

Цената за работилницата варира от 45.00лв. до 65.00лв. в зависимост от типа изделие, и технологичните му параметри. Следете събитията!
Необходимо е предварително записване ( защото местата са само десет) на тел:0897419880, и съответно заплащане за да резервирате вашето място.За заявено участие без постъпило плащане не се реализира отстъпката.
Може да платите тук или на място в Галерия Факири, ул.Цар Асен 87, от вторник до петък между 11-19ч., и в събота между 11-16ч., както и с банков превод на:
ЕТ“Факири Дизайн – Александър Костов“                                                                        IBAN: BG54 UNCR 7000 1520 5585 85                                                                        BIC: UNCR BG SF                                                                                                            УниКредит Булбанк                                                                                                            Моля, на основание за плащане пишете педагогическа услуга – Работилница по керамика : (името и датата за провеждане на работилницата)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *