Уроци Арт Джунгла

ГАЛЕРИЯ „ФАКИРИ” ПРЕДСТАВЯ

ШКОЛА ПО ИЗЯЩНИ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА

На ул.”Цар Асен” 87, срещу читалище И.Н.Денкоглу

АРТ ДЖУНГЛА

5г.-11г.

Забавно рисуване, моделиране с глина , апликиране и редуване на всички изразни средства подходящи за деца!  Еднократно посещение -10,00лв., и 65,00лв., за месечна такса, която включва две посещения седмично.

над12г.

 Курс по рисуване, живопис и моделиране, за деца с професионална ориентация и постоянни интереси. Заниманията са един път в седмицата по два часа;- месечна такса: 80лв.,за занимания два пъти седмично по два часа;-месечна такса 140лв.

АРТ ДЖУНГЛА в СЪБОТА

  • От 11,00ч.-12,00ч., деца от 3г.-5г.
  •  Цена-10,00лв.
    • От 13,00ч.-14,00ч.заниманието е за деца от 6г.-12г.
    • Цена-10,00лв.
  • От 14,00ч.-16,00ч., заниманието е за деца от 6г.-12г.
  • Цена-20,00лв.
  • От 14,30ч.-15,30ч., заниманието е за деца от 6г.-12г.
  • Цена-10,00лв.

Уроци за възрастни

Забавни хоби уроци за възрастни: керамика, живопис и рисуване – 30лв. (заниманието трае  три часа, и е предварително уговорено)

АРТ ДЖУНГЛАТА е място което насърчава желанието да направиш нещо сам, да успяваш да включиш своето въображение, да не се съмняваш в своите идеи, и да работиш със самочувствието, че можеш.Често нашите деца имат идеи, които ги карат да се чувстват добре, но понякога те не могат да намерят място,  време или материали за тяхното реализиране, после идеята се стопява и техният пламък на създаването угасва.За това ние създадохме АРТ ДЖУНГЛА, в която нашите подрастващи деца да могат да организират своите творчески планове.Целта на проекта е, да развие креативното мислене на участниците, чрез представяне на голям брой възможности за решаване на една задача. Работата с много различни техники и материали развива сръчност и самоувереност. Натрупват се пластични познания, развива се усет към визуалното, и не на последно място е много забавно. АРТ ДЖУНГЛА е хубав начин да прекараш няколко часа през които  да се сдобиеш с изделие създадено от твоите ръце.

АРТ ДЖУНГЛА е пространство на възможности и предложения, подвижно поле в което се зачитат желанията  и се поощрява експериментирането, търсенето на нестандартни решения, като неусетно се придобиват знания и умения. Развива се сръчността, сдобиваш се със самочувствие на създател.  Участниците придобиват самоувереност развиват самоуважение и създават здрави взаимоотношения и приятелства помежду си.

Тел:0897419880; www.fakiry.com ; facebook: Fakiry Gallery

КЕРАМИКА ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

Керамиката е пластично изкуство, което развива въображението, прави ни по-спокойни, учи ни на търпение и сръчност. Помага ни да изразяваме своите мисли и чувства по един нетрадиционен начин, кара ни да се чувстваме създатели на нещо ново и изцяло наше. Децата, които се учат да работят с глина се научават да се стремят към съвършеното, към изящното и красивото. Всяко докосване до глината е стремеж да го направиш по-гладко или грапаво, по-високо или ниско , по-равно,  по-красиво.Когато работим с глина ние сме искрени, глината има свойството да носи отпечатъка на нашите настроения, и вече готовата пластика, съдче или пано, остават скъп спомен за нас, за родителите ни и за нашето детство.

РИСУВАНЕ, АПЛИКАЦИЯ И КОЛАЖ

 Чрез рисуването и допира до изкуството ние се развиваме като личности с много по-широк светоглед. Когато започваме да се занимаваме с творчество от деца ние формираме вкус, знания и умения недостъпни за хората които никога не са се докосвали до изкуството. Позволявайки на нашите деца да се докоснат до магията на творенето, изобразяването и приложното им даваме  повече отговори и знания за света.Творческите занимания са изключително подходящи за всички възрастови групи и главно за хора живеещи предимно в градска среда. Това е отличен начин да разсеете своето дете и да му дадете тема за мислене и не на последно място удовлетвореност от резултата и наученото. Ако се престрашите и дойдете заедно на урок с вашето дете и на равно с него заявите желание за работа и творчество, това ще ви достави незабравимо удоволствие. Ще видите искричките и радостта,  които изпитват децата докато творят, а това само може да провокира  да светнат и вашите искрички. Възможността да посетите такъв урок си заслужава, защото после дълго време ще се наслаждавате на резултата.

Галерия „Факири”  организира ежегодна изложба на своите ученици, за да може усещането да е максимално истинско, и за да покажем колко много се гордеем с вас.

За Галерия „Факири” детското изкуство е на едно от най-високите стъпала.

 

 

ДЕТСКА ИЗЛОЖБА 2014г.

УРОЦИ АРХИВ

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *