Ателиета по керамика за възрастни

  • Ателиета по керамика: до 8-10 човека в група

 Ателие по керамика: работим по специална програма за обучение  по керамика, като се съобразяваме с възможностите и желанията на ученика.За да се  запишете на  тази работилница е необходимо да регистрирате поне две посещения за един месец.Заниманието трае четири часа, и е предварително уговорено на тел.:0897419880.

  • Материалите за керамика са осигурени от нас.Ателиетата протичат динамично в автентичната обстановка на нашето ателие и грънчарска работилница, далече от градския шум и динамика. Близо до София в с. Веринско, ще ви посрещнем и ще ви запознаем със света на грънчарите! Представяме демонстрации и практика на грънчарско колело, лекции и индивидуален подход към всеки участник.Всяко сполучливо ваше изделие ще бъде декорирано от вас и изпечено от нас.Преподаватели сме ние художниците Атанаска и Александър Костови.
  • Арт Уикенд с деца: Докато вие изработвате нещо от глина, ние ще забавляваме вашите деца в традиционните ни АРТ ДЖУНГЛА занимания за деца. Материалите за децата са осигурени от нас!