Летни работилници извън София!

  • Ателиета по живопис , рисуване и керамика : Групови съботни занимания от 11ч. до 15ч.,които се провеждат в периода от месеците април – юли. Необходимо е предварително записване с обаждане на тел:0897419880.
  • Всеки ученик си носи свои материали за рисуване: моливи, въглен, бои, четки, платно, акварелен лист и разредител /в зависимост от нуждите/.
  • Материалите за керамика са осигурени от нас.
  • Ателиетата протичат динамично в автентичната обстановка на нашето ателие,далече от градския шум и динамика. Близо до София в с. Веринско, ще ви посрещнем и ще ви запознаем със света на художниците! Представяме демонстрации на различни изобразителни техники, лекции и индивидуален подход към всеки участник.Преподаватели сме ние художниците Атанаска и Александър Костови.
  • Ателиета по керамика: групови или индивидуални записвания

 Ателие по керамика:Програмата ни включва: демонстрационни техники, практически умения, урок по дизайн и формообразуване, изработване на готово изделие.Всяко сполучливо ваше изделие ще бъде декорирано от вас и изпечено от нас.Преподаватели сме ние художниците Атанаска и Александър Костови.

Арт Уикенд с деца: Докато вие изработвате нещо от глина, ние ще забавляваме вашите деца в традиционните ни АРТ ДЖУНГЛА занимания за деца. Материалите за децата са осигурени от нас!