Меню Затваряне

Лятно Арт Училище в Арт Джунгла

Детски арт пленер в парк галерия Оригиналите на Школата Арт Джунгла

Здравейте,
Лятно Арт Училище в Арт Джунгла е събитие подходящо за деца от 5 до 12г. С нетърпение всяка година, очакваме този приятен летен момент, изпълнен с много цветни и артистични предизвикателства!
Заедно с различни наши партньори / Music Play , Ботаническа градина „Борика“, Парк галерия „Оригиналите“/ осъществяваме няколко прекрасни, летни арт седмици, в които всеки ден изработваме художествен продукт, в забавна природна атмосфера. Тази година в програмата ни са включени, грънчарство/керамика, рисуване/живопис, архитектура и скулптура за деца!

-осигурен ежедневен лицензиран транспорт;
-застраховка;
-всички материали за арт работа;
-закуска, плодове, мин. вода и чай; -целодневна грижа за децата; -обяд тип пикник /всяко дете ще си носи любимата храна от вкъщи/

Всяка АРТ седмица ще е изпълнена с различни пластични, природни и живописни приключения.
В Лятното ни Арт Училище ще се потопим в един забавен курс, който обхваща много интересни теми, подготвени и адаптирани специално за деца на възраст от 5 до 12г.! В него децата ще придобият основни умения и познания в областта на приложните, изящните и монументални изкуства.

По време на заниманията ние, художниците Атанаска и Александър Костови, ще предоставим различни възможности, разнообразни материали и варианти за реализиране на творческите проекти на децата. Ще ги запознаем с интересни техники, и различни изразни средства на изобразителните и пластичните изкуства. Ще си говорим за любимите ни художници и дали имаме такива.

ЗАПИСВАНЕ НА ТЕЛ: 0897419880 или на atanaska@fakiry.com / запазените места трябва да са платени до 5 юни, след тази дата ще се обявят за свободни/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: