Ваканция в Арт Джунгла

Детски рисунки направени по време на „Ваканция в Арт Джунгла“

ЛЯТНО АРТ УЧИЛИЩЕ

„ВАКАНЦИЯ В АРТ ДЖУНГЛА”

Ваканция в Арт Джунгла е лятно арт занимание, подходящо за деца от 4 до 12г.: – всеки ден, незабравими моменти на създаване, и наградата е твоята работа.В програмата са включени моделиране с глина, апликиране, използване на различни графични и живописни техники,  създаване на готови изящни и приложни произведения, лекции за живописта и известни художници (организираме дни на известни художници в които рисуваме по техни произведения – интерпретации с нашия стил), изпичане на изделията от керамика. Нашите уроци са забавни, поднесени по подходящ начин за всяка възраст и възможности. Насърчаваме децата да направят нещо сами и да получат удовлетворение от това. Работим върху тяхното самочувствие, увереност, търпение и сръчност.  Създаваме желание за усърдие и старание.

Ваканция в Арт Джунгла – седмично занимание:

от Понеделник до Петък

9.00ч. до 13.00ч. – 185лв.

14.00ч. до 17.00ч.– 125лв.

 Арт Джунгла – двучасово занимание в избрани от вас часове:

– единично посещение – 20лв.;

– месечна такса за 4 урока по 2ч.- 65лв.

Възможни седмици за записване:

/29 май – 2 юни;5 – 9 юни;12 -16 юни;19 -23 юни;26юни – 30 юни;от 3 до 7 юли – само следобедни занимания;10 юли – 14 юли; от 17 до 21 юли – само следобедни занимания;24 юли – 28 юли; /

Услугите се заявяват предварително и се предплащат на място в Галерия Факири, адрес: ул. Цар Асен 87, или по банков път.

ЕТ“Факири Дизайн – Александър Костов“

IBAN: BG54 UNCR 7000 1520 5585 85

BIC: UNCR BG SF

УниКредит Булбанк

Допълнителна информация и записване на  тел. : 0897419880

Примерна програма:

Понеделник – работа с глина, моделиране на забавни животни.
Вторник – ще живописваме с темперни бои.
Сряда – рисуване с въглен и туш.
Четвъртък – ден на известен художник, реплики и интерпретации.
Петък – рисуване, комбинирани техники -акварел, туш и апликация.

 


АРТ ДЖУНГЛА  И  MUSIC PLAY  В ЕДНО АРТ ПРИКЛЮЧЕНИЕ

/Интензивни занимания които се организират по време на детските ваканции./

Предлагаме едно културно лятно приключение за деца. Заедно с нашите партньори от Music Play  създаваме условия за децата  които искат след  музикалните занимания да продължат заниманията си в Арт Джунгла. По този начин организираме наситена целодневна Арт програма.

Ваканция в Арт Джунгла след музикалните занимания на Music Play: от 14.00ч.-17.00ч./взимаме децата от Music Play и ги водим в галерията/

Цени на услугите:

  • единично посещение – 30лв.;
  • седмично – 125лв.

Услугите се заявяват предварително и се предплащат на място в Галерия Факири, или по банков път.

ЕТ“Факири Дизайн – Александър Костов“

IBAN: BG54 UNCR 7000 1520 5585 85

BIC: UNCR BG SF

УниКредит Булбанк

Допълнителна информация и записване на  тел. : 0897419880 /цената и записването за музикалните заниманията  се уговарят и заплащат при Music Play;http://musicplay.eu/vitosha-art-vacation-2017/

Всяка година в галерия „Факири“ и Школата „Арт Джунгла“ правим различни интересни предложения за съвместна работа на наши колеги и съмишленици, които обичат децата. Така правим програмата си много разнообразна, получават се интересни взаимодействия между различните изкуства, препратките от едното към другото изкуство ни обогатяват двупосочно.


АРТ ВАКАНЦИЯ НА ВИТОША

Каним Ви, на една различна ваканционна седмица  в Детския екостационар „Бели брези”, които се намира вдясно на пътя от кв. Бояна към м. Златните мостове, на един километър след разклона за Копитото.На една живописна поляна е изградена сградата на екостационара изцяло и единствено само от природни материали по автентичните за това технологии. Дървената конструкция е съчетана с измазани стени от кал и плет, което придава изключителен уют и комфорт.Школата по приложни и изящни изкуства „Арт Джунгла” , и приятелите ни от Music Play в едно съвместно приключение „Арт Ваканция на Витоша”.

Арт Ваканция на Витоша е лятно седмично Еко и Арт занимание подходящо и специално организирано за деца на възраст от 5 до 11г.; -всеки ден ще е изпълнен с незабравими моменти на създаване и опознаване на природата, и наградата ще е резултата от свършената работа.Интензивен курс по Рисуване и Приложни изкуства за придобиване на основни умения и знания в областта на приложните и изящни изкуства.

Арт Джунгла ще бъде на гости и на ЧДГ’Еко ДАРА“, която се намира в полите на Витоша с прекрасна гледка към града и невероятен двор, предназначен за игри и забави. За една седмица от 3 до 7 ЮЛИ, там ще запознаем децата с нашите забавни и цветни тайни. Частната детска градина предоставя условия в които могат да се запишат и деца ,които не посещават тази детска градина или са в училищна възраст.

ЮЛИ  от 3 до 7 „Арт Джунгла“ си партнира с ЧДГ “Еко Дара“ http://www.ecodara.com/

 

ЮЛИ от 17 до 21 „Арт Джунгла “ си партнира с Music Play    http://musicplay.eu/vitosha-art-vacation-2017/


ПРОГРАМА

Ден 1. Природни форми – работа с пластичен материал: глина.

– Разказ и дискусия за формообразуването, аналогии с природните форми в скулптурата и приложното изкуство, изработване на глинено пано, анализ на триизмерното, чрез разглеждане на обекти от природата: шишарки, семена, клони, скали, дървесна кора, цветя, треви, листа и др.
– Скулптура – изработване на глинена фигурка на животно.

Ден 2. Пейзаж, ландшафт и архитектура.

– Разказ и дискусия за пейзажа (природата и изкуството), ландшафта, права и въздушната перспектива, цветове и светлина. Демонстрационно рисуване на пейзаж. Рисуване с графични материали: въглен.
– Пейзаж, рисуване с темперна боя.
– Апликация и работа с природни материали.

Ден 3. Натюрморт.

– Разказ и дискусия за натюрморта и известни художници, живопис: рисуване с темперни бои на открито. Разглеждане на обекти от гората – стилизация, абстрактни форми, детайлно разглеждане на цветя.
– Натюрморт. Рисуване на обекти от гората, плодове, цветя и обекти от бита (ваза с цветя плодове и драперия) – темперна боя и с графичен материал на флорални мотиви.

Ден 4. Животински свят.

– Разказ и дискусия за изобразяването на животинския свят и самите животни. Рисуване на животни с декоративно значение – птици, влечуги с  маслен пастел.
– Рисуване на животно от планината (вълк, мечка, рис, планинска коза и др.) с маслен пастел и акварел.

Ден 5. Рисуване на човек.

– Разказ и дискусия за пропорциите на човешкото тяло и различните похвати за рисуване на човек и човешко лице. Използване на печатна техника монотипия (рисуване върху стъкло и отпечатване) и темпера.
– Портрет на моето семейство, рисуване с темперна боя или графична техника.


За цените  и заявката на „Арт Ваканция на Витоша“.

3 – 7 ЮЛИ – Седмица организирана съвместно с ЧДГ“Еко Дара“

Заплаща се в брой на място  в ЧДГ“Еко Дара“ или по банков път./Необходимо е да се обадите на тел:0886535656 или 0897419880 и да попитате за заниманието, за да ви дадем допълнителна информация за записването и цената./


17-21 ЮЛИ    Седмица организирана съвместно с Music Play.

  • в брой – на място в Музикалната къща на Мюзик Плей с адрес ул. “Шандор Петьофи” 55, гр. София
  • по банков път:

МЮЗИК ПЛЕЙ СКУУЛ ЕООД
IBAN: BG38FINV91501016970431
FINVBGSF
Първа инвестиционна банка

Основание: името на ученика и датите на курса, за който желаете да го запишете

Брой седмици Такса -20% (до 01.06.2017) -10% (до 1.07.2017)
Една седмица 280.00 лв. 224.00 лв. 252.00 лв.