Меню Затваряне

Коледа ‘ 22

Детски керамичен сервиз за игра

Коледа е времето в което избираме подаръци за любими хора. Мислим за тях, искаме да създадем уют и топли спомени. За това ние Fakiry Design Studio, водени от същите желания подбрахме продукти от нашия магазин с точно тези топли значения. Разгледайте предложенията ни, мечтайте… и ако изберете нещо, бъдете сигурни, че то ще стопли нечие сърце, а ние ще се погрижим то да пристигне празнично опаковано и готово да зарадва вас и любимите ви хора!

„Керамични Брошки“

Керамичната брошка е специален подарък, тя е подходяща за хора които обичат да са неповторими и да изпъкват с оригиналност. Нашите керамични брошки не са серийно произведени, и всяка носи своята уникалност, както всяка жена е уникална! Керамичната брошка се носи върху ревера на палтото, закачена върху подходящ шал, ползва се и за аксесоар на шапка или пуловер. Цялата ни колекция от брошки ще бъде качена до 1 декември 2022г. и ще може да я рзгледате в раздела Бижута/Брошки.

„Авторски Керамични Колиета“

Авторското бижу винаги се носи от хора със самочувствие. Тези хора знаят, какво харесват и как да го съчетаят. То се подарява на скъп и добре познат човек, с който сме споделяли много и искренно и истинско време! Разгледайте нашите разнообразни предложения в раздела Бижута/Колиета

„Ваучер за Урок по керамика и грънчарство“

Едно забавно занимание, което може да сбъдне стара мечта или да бъде оригинален подарък за скъп човек! Когато заплатите ВАУЧЕР за Курс по керамика и грънчарство за ваш близък или приятел, той ще получи един незабравим урок по керамика и грънчарство с продължителност от 2ч. и 30мин. По време на урока ще направи изделия, които след изпичането ще останат скъп спомен за преживяното!

Пример за това как ще протече урока ТУК!

Последвайте линка за да го поръчате ТУК!

Детски керамичен сервиз

Детски керамичен сервиз за игра е създаден да радва децата и да ги забавлява. С него децата могат да фантазират и да пресъздават различни игрови сюжети! Изработен изцяло на ръка от бяла глина и глазура. Подходящ е за деца над 4+, най – големия предмет в комплекта е висок 3см., а най-малките части около 1.5см. Сервизчето се предлага опаковано в подходяща текстилна торбичка, която е част от комплекта и служи за неговото съхранение, с р-р: 10/12см. Подходящо се вписва, като допълнение на кухненски принадлежности в детска кукленска къща. Този продукт може да бъде намерен в раздела ИГРИ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *