АРТ РОЖДЕН ДЕН

Всички деца обожават рисуването и сглобяването на фигурки от глина. А…. когато имаме рожден ден това се превръща в незабравим спомен.

АРТ ДЖУНГЛА се включва във всеки рожден ден, където и да сте! Предлагаме забавно едночасово Арт занимание в което децата се забавляват гарантирано, а на края всеки си тръгва весел с рисунка или керамична фигурка.

Вие осигурявате мястото, масичка и столчета (това може да се случи в парти клуб, конна база, полянка, в парка, у вас или на др.м.) Ние осигуряваме много атрактивен, шарен и забавен един час. Изработваме и покани за специалното ви събитие, които може да поръчате  преди Рождения Ден, и  вашето дете ще може да довърши техния дизайн с оцветяване.

Цената се оформя на базата на вашите желания – рисуване или керамика, мястото на рождения ден (разстояние) и броя на децата.Попитайте за вашата лична оферта на atanaska@fakiry.com  или на тел: 0897419880

  1. Вариант:Рисуваме по тема:“Любим анимационен или приказен герой на рожденика“, „Натюрморт ваза с цветя“ или „Любимо животно“
  2. Вариант:Моделираме керамична фигурка:  „Любимо животно“- може и по избор от нашите модели.
  3. Вариант:Моделираме релефно керамично пано:“Натюрморт“ или „Любимо животно“