Арт Ваканция на Витоша

АРТ ВАКАНЦИЯ НА ВИТОША

Каним Ви, на една различна ваканционна седмица  в Детския екостационар „Бели брези”, които се намира вдясно на пътя от кв. Бояна към м. Златните мостове, на един километър след разклона за Копитото.На една живописна поляна е изградена сградата на екостационара изцяло и единствено само от природни материали по автентичните за това технологии. Дървената конструкция е съчетана с измазани стени от кал и плет, което придава изключителен уют и комфорт.Школата по приложни и изящни изкуства „Арт Джунгла” , и приятелите ни от Music Play в едно съвместно приключение „Арт Ваканция на Витоша”.

Арт Ваканция на Витоша е лятно седмично Еко и Арт занимание подходящо и специално организирано за деца на възраст от 5 до 11г.; -всеки ден ще е изпълнен с незабравими моменти на създаване и опознаване на природата, и наградата ще е резултата от свършената работа.Интензивен курс по Рисуване и Приложни изкуства за придобиване на основни умения и знания в областта на приложните и изящни изкуства.

Арт Джунгла ще бъде на гости и на ЧДГ’Еко ДАРА“, която се намира в полите на Витоша с прекрасна гледка към града и невероятен двор, предназначен за игри и забави. За една седмица от 3 до 7 ЮЛИ, там ще запознаем децата с нашите забавни и цветни тайни. Частната детска градина предоставя условия в които могат да се запишат и деца ,които не посещават тази детска градина или са в училищна възраст.

ЮЛИ  от 3 до 7 „Арт Джунгла“ си партнира с ЧДГ “Еко Дара“ http://www.ecodara.com/

 

ЮЛИ от 17 до 21 „Арт Джунгла “ си партнира с Music Play    http://musicplay.eu/vitosha-art-vacation-2017/


ПРОГРАМА

Ден 1. Природни форми – работа с пластичен материал: глина.

– Разказ и дискусия за формообразуването, аналогии с природните форми в скулптурата и приложното изкуство, изработване на глинено пано, анализ на триизмерното, чрез разглеждане на обекти от природата: шишарки, семена, клони, скали, дървесна кора, цветя, треви, листа и др.
– Скулптура – изработване на глинена фигурка на животно.

Ден 2. Пейзаж, ландшафт и архитектура.

– Разказ и дискусия за пейзажа (природата и изкуството), ландшафта, права и въздушната перспектива, цветове и светлина. Демонстрационно рисуване на пейзаж. Рисуване с графични материали: въглен.
– Пейзаж, рисуване с темперна боя.
– Апликация и работа с природни материали.

Ден 3. Натюрморт.

– Разказ и дискусия за натюрморта и известни художници, живопис: рисуване с темперни бои на открито. Разглеждане на обекти от гората – стилизация, абстрактни форми, детайлно разглеждане на цветя.
– Натюрморт. Рисуване на обекти от гората, плодове, цветя и обекти от бита (ваза с цветя плодове и драперия) – темперна боя и с графичен материал на флорални мотиви.

Ден 4. Животински свят.

– Разказ и дискусия за изобразяването на животинския свят и самите животни. Рисуване на животни с декоративно значение – птици, влечуги с  маслен пастел.
– Рисуване на животно от планината (вълк, мечка, рис, планинска коза и др.) с маслен пастел и акварел.

Ден 5. Рисуване на човек.

– Разказ и дискусия за пропорциите на човешкото тяло и различните похвати за рисуване на човек и човешко лице. Използване на печатна техника монотипия (рисуване върху стъкло и отпечатване) и темпера.
– Портрет на моето семейство, рисуване с темперна боя или графична техника.


За цените  и заявката на „Арт Ваканция на Витоша“.

3 – 7 ЮЛИ – Седмица организирана съвместно с ЧДГ“Еко Дара“

Заплаща се в брой на място  в ЧДГ“Еко Дара“ или по банков път./Необходимо е да се обадите на тел:0886535656 или 0897419880 и да попитате за заниманието, за да ви дадем допълнителна информация за записването и цената./


17-21 ЮЛИ    Седмица организирана съвместно с Music Play.

  • в брой – на място в Музикалната къща на Мюзик Плей с адрес ул. “Шандор Петьофи” 55, гр. София
  • по банков път:

МЮЗИК ПЛЕЙ СКУУЛ ЕООД
IBAN: BG38FINV91501016970431
FINVBGSF
Първа инвестиционна банка

Основание: името на ученика и датите на курса, за който желаете да го запишете

Брой седмици Такса -20% (до 01.06.2017) -10% (до 1.07.2017)
Една седмица 280.00 лв. 224.00 лв. 252.00 лв.

 

 

 
Публикувано в Fakiry Gallery. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *